Workshops

 • Klik hier

  voor meer informatie

  Klik hier

  voor meer informatie
 • Gelukskoffercoaching is een ‘ontdekkingsreis’ van u en uw kind om gedurende 6 sessies (plus een ouderbijeenkomst) te ontdekken waar uw kind gelukkig/blij van wordt en hoe hij/zij dit gevoel voor een groot deel kan beïnvloeden. Gelukskoffercoaching is geschikt op individuele basis of in een groepje van maximaal 6 kinderen. In 6 sessies begeleidt ik uw kind bij zijn/haar zoektocht naar geluk. Kinderen leren door opdrachten, spellen, theorie, gedichten, fragmenten herkennen waar zij gelukkig van worden en hoe dit geluk op te roepen is.

  Doel van het programma is om uw kind positieve mentale bagage mee te geven; een koffer gevuld met eigen geluk.
  Na de eerste sessie van uw kind is er een ouderbijeenkomst voor u met mij, zonder uw kind.

  Visie: Gelukskoffer Kinderen die vroeg leren over persoonlijk leiderschap, de kracht van gedachten en de maakbaarheid van geluk hebben een positiever beeld van zichzelf en van de wereld om hen heen. Kinderen zijn pas in staat samen te werken, samen te leven en goed te zijn voor de ander en de wereld als het goed gaat met het kind zelf. Kinderen die in zichzelf geloven, zijn in staat om niet alleen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk, maar ook voor het geluk van een ander.

  Doel Gelukskoffercoaching
  • Het kind in zijn/haar kracht zetten:
   Ontwikkelen positiever beeld van zichzelf en van de wereld om zich heen
   Ontplooien innerlijke kracht en zelfvertrouwen
   Geloven in eigen kunnen
   Denken in kansen in plaats van in problemen
   In beweging durven komen
  • De interactie tussen het kind en de ouders en de rest van het gezin te verbeteren.

  Inhoud van het programma: De ‘ontdekkingsreis’ bestaat uit de volgende 6 sessies voor uw kind met ieder een eigen thema. Na sessie 1 is er een ouderbijeenkomst voor u. Tevens vragen wij u aanwezig te zijn in de laatste sessie doorgeven van geluk om de reis te evalueren. In het geval van een groepstraining is sessie 6 met het groepje zonder de ouders. Na deze sessie maakt de coach met u een afspraak om de training te evalueren. ‘

  De sessies: elk kind krijgt een eigen ‘gelukskoffer’, die hij/zij gedurende de training gaat schilderen/versieren/beplakken naar eigen keuze. Ook zal uw kind de koffer gaan vullen met allemaal voor hem of haar waardevolle spullen/herinneringen, complimenten etc. De ouders/verzorgers krijgen ook een koffer die bestemd is voor het hele gezin, waar alle gezinsleden iets op kunnen schrijven/beplakken en mooie herinneringen of voor hen belangrijke dingen in kunnen stoppen.

  Wil jij dit ook voor jouw kind en jullie gezin? Laat het mij weten en neem contact met mij op!