Hulp voor Ouders

 • Voor ouders:

   • Opvoeden is niet altijd even makkelijk.

  Het opvoeden van kinderen gaat met vallen en opstaan. Want kinderen zijn in hun gedrag niet altijd even makkelijk. Spijbelen, een boze bui, niet luisteren, te laat thuis komen en liegen horen allemaal tot het gedrag van opgroeiende kinderen. Ik geloof dat de bereidheid van ouders om naar zichzelf te kijken, een positieve werking kan hebben op het kind. Daarom begeleid ik ouders dan ook om liefdevol consequent te zijn en op te voeden vanuit vertrouwen. Liefdevol consequent zijn gaat uit van het begeleiden van en samenwerken en overleggen mét je kind. Het daagt je uit om je te verplaatsen in je kind en zijn gevoelens serieus te nemen.

   • Wil jij anders leren kijken naar je kind?

  Het is belangrijk om ervan uit te gaan dat kinderen van nature goed zijn. Hun gedrag is een reflectie van emoties. Je kind mag ook voelen dat je van hem houdt als hij een driftbui heeft. Je kind zal voelen dat hij bij je terecht kan als hij het moeilijk heeft. Wanneer je zicht krijgt als ouder op het gevoel wat ónder het gedrag zit van wat je kind laat zien; dan weet  jij zélf wat je kunt doen om je kind te helpen. Echt kijken naar je kind kun je leren, kijken naar wat er onder het gedrag zit waar je je eigenlijk zo aan stoort, of wat je boos maakt. Ik kan je hierin begeleiden om anders te leren kijken.

   • Het contact met je kind verbetert

  Het helpt jou om precies dát gene te kunnen doen wat je kind werkelijk nodig heeft om zich weer fijn te voelen. Dat je kunt afstemmen op je kind en zelf ook plezier kunt hebben aan het opvoeden van je kind, door liefde en leiderschap te geven. Je begrijpt wat je kind voelt, en je weet ook wat je kunt doen om te helpen. Het contact met je kind verandert, het wordt  een avontuur om het beste uit jezelf, je kind en jullie relatie te halen.

  Meer weten?

  Wil je weten of een coachingstraject iets voor jou?

  Maak een afspraak voor een (vrijblijvend) telefonisch kennismakingsgesprek;
  dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek