Over mij

 • Ik ben geboren in 1973 in Vlaardingen, daar opgegroeid en sinds 20 jaar woon en werk ik in Schiedam, waar ik in 2016 een eigen bedrijf heb dat zich richt op kind en jongerencoaching & ouderbegeleiding.

  Passie en missie

  Het is mijn passie om in de begeleiding van kinderen te kijken naar de gevoelens en bedoelingen achter het gedrag van een kind. Door emoties te erkennen en er aandacht aan te geven, leert het kind zichzelf te begrijpen, wat heel waardevol is. Daarnaast heb ik een missie. Ik ga voor gelukkige kinderen; die zichzelf leren kennen en op zichzelf kunnen vertrouwen. Ik geloof dat de antwoorden in het kind zelf aanwezig zijn. Het samen ontdekken van eigen kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden en die in te zetten, geeft het kind vertrouwen in zichzelf en mogelijkheden om dit op te lossen. Het samenwerken met het kind, vanuit verbinding en met humor geeft mij energie!

  Achtergrond

  Ik heb jarenlange ervaring in verschillende organisaties in coaching en management op het werkterrein van HR, en Talent-en loopbaanontwikkeling. Op dit moment werk ik als docent in het Hoger onderwijs en heb ik dagelijks te maken met jongvolwassenen.

  Ik heb verschillende HBO- diploma’s behaald in HR-management en Coaching. Daarnaast diverse cursussen gevolgd op het gebied van gesprekstechnieken, mediationvaardigheden en effectief adviseren. En heb ik uiteraard een diploma om kinderen te kunnen coachen. 

  Kwaliteiten

  Ik ben een open, direct, betrokken en leergierig mens. Ik ben gepassioneerd en kan goed verbinding leggen met anderen. Ik kan anderen inspireren en motiveren en goed tot de kern van een probleem komen. Ik vind het leuk om te bekijken welke manieren van werken past bij een kind en ben daarin creatief. Deze eigenschappen neem ik mee in mijn manier van werken.

  Verandering

  Mijn focus is persoonlijke ontwikkeling en groei. Doordat ik de afgelopen jaren meer zicht heb gekregen op mijzelf, heb ik ook meer zicht gekregen op de relatie met mijn kinderen. Hoe zij zich voelen bij mij en welke strategieën zij van mij hebben geleerd. Ik heb écht leren kijken naar mijn kinderen, kijken naar wat er onder hun gedrag zit waar ik me eigenlijk zo aan stoorde, of wat mij boos maakte.

  Ik heb leren zien wat mijn kinderen voelen, hoe zij omgaan met emoties, welke overlevingsstrategieën mijn kinderen hebben gekozen en inzetten als zij het moeilijk hebben. Het heeft mij geleerd dat elk kind anders is en dat elk kind dus ook wat anders nodig heeft. Ik heb compassie en begrip gekregen voor het gedrag van mijn kinderen.

  Het maakt dat ik kan afstemmen op mijn kinderen en zelf weer in mijn ouderlijke kracht sta. Ik heb een gedragsverandering bij mijzelf ervaren en in het contact met mijn kinderen. Vanuit deze ervaring en ook vooral omdat ik graag kinderen begeleid, ben ik een kindercoach opleiding gaan volgen. Wat ik aan mezelf en mijn kinderen kan geven, wil ik ook aan andere kinderen en ouders leren. Hoe mooi is het wanneer je jong bent en je leert om te gaan met je eigen emoties en ze leert te begrijpen en ernaar kunt handelen. Dat is een investering voor het leven!