Werkwijze en tarieven

 • Werkwijze

  1. Telefonisch kennismakingsgesprek
  In dit  telefonisch gesprek maken we kort kennis en onderzoeken we samen of ik wat voor jouw kind kan betekenen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

  2. Intakegesprek met ouder(s) en kind
  Als tijdens ons telefonisch contact blijkt, dat ik wat voor jouw kind kan betekenen, nodig ik jou en je kind uit voor een gesprek.
  Tijdens dit gesprek maken we verder kennis met elkaar. We bespreken de hulpvraag van jouw kind: Waar wil je graag verandering in zien? Hoe kan ik je helpen? Wat heeft jouw kind nodig? Verder vertel ik je meer over mijn manier van werken en kunnen we samen bekijken wat het doel van een coachingstraject zou kunnen zijn, zodat we weten waar we ons op gaan richten tijdens een traject. Ook is er ruimte voor vragen die jij hebt.

  De kosten van dit gesprek zijn €70 (voor 60 minuten).

  3. Coachingstraject met uw kind
  Aan de hand van wat we bespreken tijdens het intakegesprek, maak ik een voorstel voor een coachingstraject op maat met een passend tarief. Een coachingstraject kan bestaan uit 4 tot 6 gesprekken. Dat is afhankelijk van wat er nodig is. Elk kind is uniek en heeft een eigen hulpvraag.

  Het coachingstraject omvat naast de coachingsafspraken met jouw kind nog veel meer: tussentijds contact, alle werkmaterialen en een eindevaluatie samen met je kind.

  Wil je weten of een coachingstraject iets voor jouw kind is?

  Maak een afspraak voor een (vrijblijvend) telefonisch kennismakingsgesprek; dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek

 • Tarieven

  Het tarief voor coaching is € 70 per sessie. Aan de hand van wat we bespreken tijdens het intakegesprek, maak ik een voorstel voor een coachingstraject op maat met een passend tarief.