HomeActueelDeelnemers gevraagd: pilot cursus 'Effectief co...

Deelnemers gevraagd: pilot cursus 'Effectief communiceren met pubers'

Deelnemers gevraagd: pilot cursus 'Effectief communiceren met pubers'

Leuk nieuws: ik heb een cursus ontwikkeld op basis van vragen die ouders hebben over het gedrag van hun puber. Zeer leerzaam dus als je soms worstelt met bepaalde vraagstukken. Omdat ik deze cursus voor het eerst ga geven, ben ik op zoek naar ouders die interesse hebben om tegen een zeer gereduceerd tarief kennis te maken met deze cursus.

Wat behandelen we tijdens de cursus?

In deze jaren verandert in korte tijd veel: voor kinderen én voor de ouders. En dat kan vragen bij je oproepen. Veel ouders vinden het prettig om met andere ouders hierover te praten. Jij ook? Misschien is deze pilot cursus dan iets voor jou.

In de bijeenkomsten ga je met mij en andere ouders aan de slag. Je krijgt informatie over de ontwikkeling van jouw puber en de vaardigheden die je kunt gaan gebruiken. Je gaat hiermee oefenen en wisselt ervaringen uit met de andere ouders.

Elke cursusavond krijg je een opdracht voor thuis om de informatie uit de cursus toe te passen. Later besteden we aandacht aan hoe het is gegaan thuis.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Jullie band en omgaan met pubergevoelens

  • Grenzen en consequenties

  • Je kind loslaten 

  • Tips over omgaan met schermen en social media, slaapgewoonten en stress, alcohol en drugsgebruik

Prijs 

De cursus kost tijdens deze pilot 99 euro voor 4 avonden. Normaal gesproken zou deze cursus 149 euro kosten.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 12 - 18 jaar. Het bestaat uit 4 avonden die worden gehouden vanaf half januari (data in overleg).

Ik vraag je ook om mij feedback te geven over of er bijvoorbeeld nog iets mist wat nuttig zou kunnen zijn. Een review achteraf wordt ook enorm gewaardeerd. Heb je interesse of nog vragen? Neem dan contact met mij op.