HomeErvaringen

Ervaringen


Soms kom je in het leven op een punt waarin je denkt: “ik kan het even niet alleen.” Bij ons was het opgeslokt worden door een zieke, waardoor je toch geen team meer kunt vormen als ouders. Dan heb je een puber die ruimte zoekt...en in overvloed...deze pakt...je komt lijnrecht tegenover elkaar te staan. Je weet dat het niet goed gaat. Toen kon ik gelukkig terecht bij Mirjam van high5coaching.

Ze heeft zelf ook in haar naaste omgeving pubers in beeld. Naast alle opleiding, ook praktijkervaring en kan ongelofelijk goed spiegelen. Ze stelt je op je gemak en laat vooral het kind volledig in haar waarde. Mijn dochter groeide van de sessies.  Ze gaf opdrachten, oplossingen met hulp maar veelal..zelfinzicht.

 

Ik ben dankbaar dat ik in een korte tijd zoveel resultaat zag. Nu zijn we weer een aantal weken verder en tot nu toe nog steeds op het juiste spoor. Genoeg handvatten gekregen. Ik ben Mirjam dankbaar en zeg het daarom voort, al kan ik maar 1 iemand over de streep helpen: Tob niet en zoek hulp! Coaching op deze wijze is een lot uit de loterij. Moeder van Mette, 15 jaar

Onze dochter had onder meer last van schoolgerelateerde spanningsklachten als gevolg van perfectionisme en het niet de balans kunnen vinden tussen schoolwerk en vrije tijd. Ook onzekerheid, soms sombere gedachtes en prikkelgevoeligheid speelden daarbij een rol. Mirjam heeft onze dochter goede handvaten gegeven om op een andere manier met de dingen om te gaan. Hoewel een en ander tijd nodig heeft, zit ze mede dankzij Mirjam op de goede weg. Ook voor ons als ouders was het fijn om met een buitenstaander eens van gedachten te wisselen. Mirjam is een prettige en integere coach waarbij je je snel op je gemak voelt, ze neemt de tijd en denkt echt mee.  Moeder van L., 14 jaar

 

Mijn zoon heeft begeleiding gehad van Mirjam. Dit heeft hem echt verder geholpen. Mirjam is invoelend, praktisch en geeft inzicht in hoe lastige dingen aan te pakken. Ook hebben wij advies gekregen hoe te reageren in bepaalde situaties om hem meer vertrouwen te geven. Hij zit weer prima in zijn vel!                                                                                                 Moeder van Niek ,16 jaar

 

Onze dochter heeft in de periode juni 2019 – september 2019 een coaching traject gevolgd bij Mirjam. Onze ervaring met haar is zeer positief.

 

Mirjam is een zeer spontane vrouw. Ze stelt zich open en kwetsbaar op, waardoor ze in staat is om een verbinding te maken met het kind. Onze dochter voelde zich al snel op haar gemak bij Mirjam. Hierdoor voelde ze zich veilig om zonder remmingen over zichzelf te kunnen praten.

Mirjam wist snel de problematiek van onze dochter te doorgronden. Ze is samen met haar gaan zoeken naar oplossingen hiervoor. De kracht van de methode van Mirjam ligt, mijns inziens, in het feit dat het kind geleerd wordt om hier zelf over na te denken. Dit maakt het kind sterker en creatief in het omgaan met probleemsituaties.

 

Onze dochter staat weer vrolijker en steviger in het leven. Daar zijn we Mirjam zeer erkentelijk voor.

Moeder van Evi, 15 jaar

 

 

 

Mirjam heeft mij goed geholpen om mijzelf meer kracht te geven als het gaat om mijn gevoelens en emoties. Over een periode van ongeveer 3 maanden heeft Mirjam mij begeleid en gecoacht. In die 5 gesprekken hebben wij het over veel verschillende onderwerpen gehad. Mirjam heeft mij veel verschillende methoden laten uitproberen om te kijken welke methode het beste werkt voor mij. Daarnaast heeft ze de verschillende situaties en de bijbehorende gevoelens veel tastbaarder gemaakt. Ik sta nu een stuk steviger in mijn schoenen.

Dirk, 16 jaar

 

 

Mirjam heeft op een heel prettige en integere manier mijn zoon begeleid. Ik ben zelf aanwezig geweest bij de intake en het eindgesprek; hierbij wist Mirjam al snel een sfeer van vertrouwen te creëren, waarbij ze aan mijn zoon overliet wat hij wel en niet wilde delen op dat moment. Deze gesprekken hebben hem zeker veel opgeleverd.

Els, moeder van Dirk (16 jaar)

 

Roos stagneerde in haar sociaal-emotionele ontwikkeling en heeft met Mirjam gewerkt aan het uiten van haar emoties. Dit deed zij door aan te sluiten bij de interesses van Roos (kleuren en knutselen). Ook heeft Mirjam gewerkt met helpende en niet helpende gedachten. Het traject heeft Roos meer rust gegeven.

Krista, moeder van Roos (10 jaar)