HomeActueelDe 5 liefdestalen: Versta jij de liefdestaal va...

De 5 liefdestalen: Versta jij de liefdestaal van jouw kind?

De 5 liefdestalen: Versta jij de liefdestaal van jouw kind?

Wist je dat ieder mens een ‘liefdestank’ heeft die gevuld moet worden om lekker in je vel te zitten?  Hoe beter je de taal van je kind leert spreken, hoe beter je zijn of haar liefdestank kunt vullen. Als deze liefdestank gevuld is, staat je kind meer open voor jou en zal dat je relatie zeker ten goede komen. 

In deze workshop laat ik je zien hoe je de eerste liefdestaal van je kind kunt herkennen en toepassen. Door de juiste liefdestaal te spreken, namelijk de taal die jouw kind het beste verstaat, kun je je zoon of dochter helpen je liefde te ervaren. 

De 5 liefdestalen (gebaseerd op het boek  "De vijf talen van de liefde" van Gary Chapman) gaan uit van vijf basis-behoeften van elk mens om liefde te ontvangen en dat elk mens op een andere manier de liefde verstaat.  In de workshop krijg je voorbeelden en praktische tips om te ontdekken wat voor jouw kind de belangrijkste manier is om contact te leggen en zich goed te voelen. Vervolgens leer je hoe je met eenvoudige aanpassingen van je eigen gedrag hierop in kunt spelen en de relatie met je kinderen kunt verbeteren.

Ook leer je jezelf wat beter kennen tijdens deze workshop. Ben jij benieuwd welke liefdestaal jij het liefst ontvangt? Doe dan de test op liefdestalen.nl.


Kortom: Een praktische en leuke workshop met veel suggesties voor de dagelijkse communicatie met je kind! Hieronder zie de data voor de eerstvolgende workshop:

19 mei 2021 ONLINE

 

Prijs: € 12,50 per persoon
Tijdsduur: 2 uur

Aanmelden

Bij 10 aanmeldingen gaat de workshop door.