HomeOver mij

Over Mirjam Schrooten

Mirjam SchrootenIk ben Mirjam Schrooten trotse moeder van Emma (20 jaar) en Finn (van 17 jaar). Daarnaast heb ik ook nog het voorrecht om voor Robin (22 jaar)  en Thomas (20 jaar) te mogen zorgen; de zoons van mijn partner. Samen hebben we een samengesteld gezin.  Met onze kinderen in de groei naar volwassenheid is het een mooie uitdaging om ook andere kinderen te begeleiden op hun pad.

Naast mijn werkzaamheden als coach, ben ik docent binnen het HBO-onderwijs. Ook hier is mijn focus persoonlijke ontwikkeling en groei van de studenten. Ik ben gepassioneerd voor mijn vak als coach en daarnaast vind ik het een eer om met kinderen, jongeren én hun ouders te werken.

Mijn aanpak

Het ouderschap is het mooiste wat er is, maar kan je ook voor uitdagingen stellen die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Veel van de problemen die je als ouder tegenkomt horen bij het proces van opgroeien, maar kunnen jou en je kind  soms flink in de weg staan.

Samen met jullie en je kind leer ik hoe je problemen en situaties makkelijker kunt oplossen en dat doe ik op een praktische en effectieve manier; ik bied handvatten die snel toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk vanuit verbinding en met humor!

Meer informatie over mij?

  

Contact opnemen